Hypnose Horsens

Effektivt hypnose Horsens i diskrete omgivelser

Terapien foregår diskret i rolige omgivelser på lille blind sidevej i Egebjerg – Horsens Nord.

Hypnose og hypnoterapi - Horsens
Velkommen til Joy of life
Egebjerg sø tæt på klinikken

Naturen er tæt på, da Hansted Skov med både stier og en hyggelig sø med svaner er blot ca. 1,5 km. væk. Så en lille gåtur i skoven efter terapien er anbefalelsesværdig. Det kan give dig en dejlig ro til at reflektere efter dagens terapisession, da det ofte sætter en masse følelser og tanker i gang.

Klinikken og parkeringsmuligheder

Der er nem og gratis parkering lige udenfor klinikken. Enten i indkørslen til venstre i billedet eller på den store plads for enden af vejen.

Klinikken set udefra
Klinikken set indefra

Hypnosen finder sted i trygge og rolige omgivelser. Du kan både sidde almindeligt i den rummelige og behagelige lænestol eller ligge i den, helt tilbagelænet med benene oppe. Jeg har forskellige tæpper og puder så du kan sidde/ligge behageligt. Både et blødt tæppe og et tyngdetæppe. Så kan du bruge det der får dig til at slappe bedst muligt af, og som gør dig tryg.

Hypnose behandling

Hypnose i Horsens

Et hypnose forløb tager som regel 2-5 sessioner alt efter dine udfordringer. Vi starter med en samtale, hvor jeg spørger ind til din problematik og den forandring du ønsker. Vi arbejder gennem et forløb, hvor vi arbejder forskelligt hver gang, med fokus på de grundfølelser, der kan være ubalance i, og som hindrer dig i at have det godt. Hos Joy of life har jeg tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver session.

Hvad er hypnose?

Hypnose er tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor du er særlig modtagelig for forandring (indlæring og aflæring) Altså f.eks. dårlige vaner eller uhensigtsmæssige handlemønstre som du ønsker at ændre.

Hvad er selvhypnose?

Det er en helt naturlig tilstand der sker flere gange i løbet af din dag. F.eks. når du dagdrømmer eller bare lader tankerne flyde. Se mere omkring det her.

Kan alle hypnotiseres?

Langt de fleste kan hypnotiseres, men det kræver at du ønsker det og er tryg. Hvis du kommer fordi en anden har sendt dig afsted, eller hvis du er bange/utryg for hypnosen, vil du ikke komme dybt nok og derfor ikke opnå den ønskede effekt og forandring.

pendul

Hvordan forgår 1. session?

Jeg vil spørge ind til dine udfordringer og din problemstilling, og hvordan du mærker og oplever den. Samt finde frem til hvad du ønsker af forandring.

Derefter vil vi gå ind i selve hypnosen, hvor jeg tager udgangspunkt i dine ønsker om forandring. Du kan høre hvad der foregår omkring dig og du vil kunne svare på mine evt. spørgsmål undervejs.

Efterfølgende taler vi om din oplevelse af hypnosen. Du vil få nogle værktøjer med hjem, så du selv kan være med til at gøre en forskel og øge effekten.

Hvis du har set showhypnose (som underholdning) så er det noget helt andet, og slet ikke det jeg praktiserer. Jeg har fokus på din ønskede forandring. Der er intet hokus pokus i det. Du vil til enhver tid kunne rejse dig op og gå hvis du ønsker det.

Virker hypnose?

Ja, hypnose virker og er en videnskabeligt anerkendt behandlingsteknik. Hypnose vinder mere og mere frem som behandling, og er anerkendt og brugt af både læger, psykologer, psykoterapeuter og tandlæger mm. Dog har hypnose været noget udfordret pga. at det er forbundet med mystik, som er opstået fra sceneshows, som har været brugt til underholdning. Hypnose er effektiv mod fobier og andre angstlidelser. Det gælder f.eks. tandlægeskræk, eksamensangst eller højdeskræk. Forskning har vist at hypnose kan påvirke smerter og være en støtte til vægttab.

Læs mere om hypnose på DR.dk

Hypnose og hypnoterapi kan anvendes til af afhjælpe mange forskellige problematikker.

Eksempler på hypnose behandlinger

Eksempler på behandlinger

hypnose mod angst

Hypnose mod angst

Oplever du angst, som hæmmer dig eller forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil? Fylder det negativt i din hverdag på en uhensigtsmæssig måde. Få hjælp med hypnoterapi mod angst her.

læs mere

Lavt selvværd

Hypnose mod lavt selvværd

Er du trist, tilbageholdende og indelukket i hverdagen? Føler du dig ikke god nok, og har negative tanker om dig selv. Hypnose mod lavt selvværd kan være løsningen for dig.

læs mere

vrede

Hypnose mod vrede og irritation

Er din lunte kort og har du svært ved at styre din vrede. Bliver du nemt irriteret og kommer til at skabe en negativ stemning omkring dig. Få kontrol over din vrede med hypnose.

læs mere

hypnose mod stress

Hypnose mod stress

Føler du dig stresset i hverdagen, eller er du sygemeldt med stress. Har du let til tårer, nedsat koncentration, kort lunte, træthed og søvnbesvær. Få mere ro og overskud med hypnoterapi.

læs mere

Hypnose mod araknofobi

Hypnose mod fobier

Har du en fobi som generer dig eller forhindrer dig i at gøre det som du gerne vil? Tynger og begrænser det dig i hverdagen? Hypnose er en naturlig og effektiv måde at fjerne fobier.

læs mere

Sukkertrang

hypnose mod sukkertrang

Kæmper du med at holde dig fra slik og søde sager, og har en dårlig vane med at spise for meget. Har du flere gange forsøgt at stoppe, uden at det lykkedes. Få hjælp med hypnose.

læs mere

Hypnose mod allergi

Hypnose mod allergi

Mærker du at ubehag når der pollen i luften, eller kan du ikke være i nærheden af katte eller hunde, trods det at du gerne vil? Det kan afhjælpes med hypnose mod allergi.

læs mere

Hypnose vægttab

Hypnose vægttab

Har du svært ved at styre spisetrangen og udfordringer med at du tit spiser for meget og mere end du har brug for. Det kan afhjælpes med hypnose mod vægttab.

læs mere

Hypnose rygestop

Hypnose rygestop

Ønsker du at blive røgfri, men har svært ved at klare det på egen hånd. Måske har du prøvet at holde op flere gange uden succes. Hypnose er effektivt til dit rygestop.

læs mere

Hypnose mod flyskræk

Hypnose mod flyskræk

Bange for at flyve? Du er ikke alene! Lær hvordan hypnose mod flyskræk kan være nøglen til at frigøre dig fra flyskrækkens greb. Hypnose mod flyskræk.

læs mere

eksamen

Hypnose eksamensangst

Eksamensangst er en udbredt udfordring, som mange studerende står over for i løbet af deres uddannelsesliv. Få hjælp til at komme godt igennem eksamenstiden.

læs mere

ocd-vask af hænder

OCD behandling

Hypnoseterapi kan lindre OCD symptomer. Dæmp angst og negative tankemønstre. Få kontrol over tvangshandlinger og tvangstanker.

læs mere

Hvad er hypnose?

Hvad er hypnose?

Forestil dig en tilstand, hvor tid og sted forsvinder, og dit sind er åbent for positive forandringer. Brug det til at forbedre dit liv …
NLP

NLP

NLP er et værktøj til personlig udvikling, kommunikation og forståelse for andre mennesker. Se her hvorfor NLP er så effektivt i terapi …
hypnosos

Derfor er hypnoterapi så effektiv

Vi “omprogrammerer” det underbevidste sind og skaber den forandring du ønsker …
Rul til toppen