Hypnose mod angst

Oplever du angst, som hæmmer dig og forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, eller fylder den negativt i din hverdag? Få hjælp med hypnose mod angst, så du kan få mere ro, balance og livsglæde.

Angst

Angst kan sætte sig i kroppen, som fysiske symptomer som f.eks. hjertebanken, rysteture, åndenød og besvær med at trække vejret. Trykken i brystet, uro i kroppen, hedeture, svimmelhed, søvnbesvær mm.

Når angsten fylder

hypnose mod angst

Mennesker der oplever, at angsten fylder for meget og har taget kontrollen i deres liv, er ofte i konstant alarmberedskab med deraf følgende træthed, ked-af-det-hed, manglende koncentration og hukommelse osv.

Hypnose mod angst er effektivt, da vi går ind og arbejder med det underbevidste sind, så kroppen ikke fejltolker ufarlige situationer og er i alarmberedskab hele tiden.

Det er forholdsvis simpelt at dæmpe for alarmberedskabet igen. Det får du værktøjer til allerede i 1. session. For en dybere og længerevarende effekt kræver det flere sessioner, hvor der arbejdes med årsagen til angsten.

Det typiske antal behandlinger for angst er ca. 4-5 sessioner.

Slip angsten og få ro og balance med hypnose

Typer af angst

Der findes mange forskellige former for angst f.eks:

 • Socialangst
 • Panikangst
 • Præstationsangst
 • Sygdomsangst
 • Separationsangst
 • Angsten for at miste
 • Angsten for at være alene
 • Tandlægeskræk
 • Eksamensangst
 • Flyskræk
 • OCD

Hvad er OCD?

Læs mere om hypnose mod fobier

hypnose virker mod angst

Hvad er angst?

Angst er en vigtig følelse i forhold til at beskytte os selv imod fare. Hvis vi ikke havde denne følelse, ville vi som race aldrig have overlevet. Fysisk sker der det at kroppen får et ordentligt skud adrenalin, og derved sættes kroppen i alarmberedskab. Den fortæller os, at vi skal tage stilling til om vi skal kæmpe, flygte eller ”fryse”. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man f.eks. flygter, forsvarer sig eller “fryser”, når man føler sig truet. Alarmberedskab er dog en tilstand, som vi kun skal være i for en kort stund, da den slider på kroppen, sindet og vores energi.

Tidligere oplevelser med angst

Angsttilstanden er oftest udløst af tidligere oplevelser med angst, og kan stamme helt tilbage fra barndommen, hvis der f.eks. ligger tidligere oplevelser, som ikke er følelsesmæssigt forløste. Hypnosetilstanden giver adgang til det underbevidste sind. Det er der, hvor vores oplevelser er lagret og derfor også der, hvor problemet kan løses. Når hypnoseterapi er så effektivt imod angst, skyldes det at vi opløser eller rettere forløser angsten, der hvor den startede.

Virker hypnose på alle?

Langt de fleste kan hypnotiseres i den dybde der er behov for under hypnoterapi. Nogle mennesker er mere modtagelige for hypnose end andre. Ca. 10 % er meget hypnotiserbare, det er dem man ser på scenen til hypnoseshow. 10 % har svært ved at blive hypnotiseret. Personer, der er åbne for forslag og har tillid til terapeuten, har tendens til at have bedre resultater med hypnose. Så hypnose virker på de fleste.

Kan hypnose kurere angst – Samvirke

Hypnose kan hjælpe mod angst – Kristeligt Dagblad

Gratis hypnose lydfil mod angst

Herunder har du en gratis hypnose lydfil mod angst og stress. Den er lavet som et supplement til dit forløb hos Joy of life.

angst behandling

Angst behandling

Angst kan påvirke enhver, uanset alder eller baggrund. Det kan komme i mange former og kan hæmme os i at leve fuldt ud. Se mere her! …
Angst og fobier

Angst og fobier

Mange mennesker oplever mild angst og fobier i deres liv. Tager angsten overhånd så få hjælp her – Gode råd til at dæmpe angst …
tandlægestol

5 gode råd mod tandlægeskræk…

Er det rigtigt ubehageligt hver gang du skal til tandlægen, fordi angsten fylder uhensigtsmæssigt for dig? …
Amygala

Hvad er amygdala og hvilken funktion har den?

Dybt inde i hjernen ligger amygdala, der fungerer som kroppens alarmcentral …
eksamensangst

5 gode råd mod eksamensangst

Her får du gode råd og tips. Det er til dig der døjer med eksamensangst og ønsker at dæmpe den. Få roen tilbage …
The cave you fear to enter, holds the tresure you seek.

Lad ikke frygten stoppe dine mål og drømme!

Det kræver mod at skabe positiv forandring i dit liv og træde ud i vækst …
Rul til toppen