Hypnose mod sukkertrang

Kæmper du med sukkertrang, så er denne side for dig. Hypnose er effektivt mod sukkertrang. Jeg har hjulpet flere af med den dårlige vane og til et sundere liv.

hypnose mod sukkertrang

Sukkertrang er en udfordring, som mange mennesker står overfor i deres daglige liv. Det kan være svært at modstå fristelsen til søde sager, hvilket ofte fører til overforbrug af sukker. Heldigvis er der hjælp at hente, for hypnose mod sukkertrang har vist sig at være effektiv. Læs mere om hvordan hypnose kan hjælpe med at bryde sukkertrangen og føre til sunde kostvaner.

Nogle har fået en dårlig vane med at spise for meget slik eller at overspise. De har ofte en slikskål foran TV’et, i skuffen eller i bilen. Andre kan ikke handle ind, gå forbi en kiosk eller en bager uden at sukkertrangen melder sig. Måske de selv bager og spiser alt for meget. Problemet er at der ikke skal særlig meget slik til, før at det sætter sig på sidebenene, eller det giver fysisk ubehag og ondt i maven. Du har måske gentagne gange besluttet dig at nu skal det være slut, og at det skal være anderledes fra i morgen. Efterfølgende tager du dig så selv i blot at gentage den dårlige vane dagen efter, uden kontrol over sukkertrangen. Det resulterer i dårlig samvittighed og manglende tro på at du kan holde en aftale med dig selv.

Det er en ond cirkel, som blot giver dig følelsen af at have endnu mere behov for dæmpe de ubehagelige følelser med sukker og søde sager. Den dårlige vane har fået magten over dig.

Spiser på en følelse

Sukkertrang, overspisning og andre dårlige vaner skyldes ofte aflederadfærd, da mange oplever de spiser på en følelse. Det skyldes at du går med nogle negative og ubehagelige følelser inden i, som du forsøger at dæmpe med sukker. Måske er du ikke engang bevidst om at det er det der sker, for det er blevet en vane for dig. Det gør at du kortvarigt kan dæmpe for de ubehagelige følelser, men på sigt får du det ikke bedre, tværtimod. Om det skyldes stress, dårligt selvværd, skam eller andet, så er det nødvendigt at gå ind arbejde på at skabe balance i dit sind. Så du får ro og overskud.

sukkertrang og overspisning

Få hjælp med hypnose

Hypnoterapi kan hjælpe med at kortlægge de følelser, der ligger til grund for sukkertrangen. Vi går vi ind og arbejder med ubalancen i dine følelser. I stedet for kun at årsagsbehandle, rettes der op på ubalancen, så du ikke har behov for at trøstespise mere. Få hjælp med hypnose mod sukkertrang.

Det tager typisk 1-4 sessioner, alt efter om det bare er en dårlig vane, eller du spiser på en følelse.

Virker hypnose mod sukkertrang?

Jeg har hjulpet flere af med den dårlige vane og til et sundere liv. Vi starter med en samtale omkring din problematik og udarbejder en plan på dit forløb her hos mig. Under hypnosen er der adgang til at lave de positive forandringer i dit underbevidste sind, som du har brug for. Så du kan få kontrollen tilbage, opnå sundere vaner og få det bedre med dig selv.

Køb et mini kursus i sukkertrang tryk her

Virker hypnose hvis man falder i søvn?

Hvis du falder i søvn under hypnosen får du ikke mine guidede forslag med. Så du skal ikke sove under hypnosen. Jeg holder øje med dine kropslige tegn på, om du er ved at falde i søvn, og så bliver du blidt bragt tilbage så vi kan fortsætte. Du bliver “talt op” igen og ind de hjernebølger, du skal være i, for at hypnosen virker, og for, at du kan huske alt, hvad du har hørt under hypnosen bagefter.

Læs mere om hjernebølger her

Læs hvad en klient udtaler:

Bjarne

Jeg var igennem 5 sessioner i 2022 hos Heidi, min sukkerafhængighed forsvandt efter 2-3 session og er ikke returneret. Jeg lever nu et sundere liv generelt og har smidt 9 ud af 14 kg’s overvægt.
De bedste anbefalinger herfra. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Hypnose kan hjælpe med at ændre de tankemønstre, der fører til sukkertrang, og gøre det lettere at træffe sunde valg. Hvis du kæmper med sukkertrang og har haft svært ved at modstå de søde fristelser, så er hypnose en effektiv måde til at få kontrollen tilbage på. Jeg kan hjælpe dig med at opnå en sundere livsstil og reducere din sukkertrang.

Få en lydfil der hjælper dig – her og nu

Har du brug for at dæmpe din sukkertrang, så hent min gratis lydfil herunder.

bolcher

Sukkertrang

Sukkertrang er en almindelig følelse, som mange mennesker kender til. For nogen er det en uimodståelig lyst til at tilfredsstille deres søde tand. Lær …
| | sukkertrang

Slip af med din sukkertrang

Går du og kæmper med lysten til sukker og søde sager. Slip af med din craving med hypnoseterapi. Få hjælp ved sukkertrang og overspisning …
| | sukkertrang
Rul til toppen