Nyheder | Joy of life

Her finder du nyheder fra Joy of life. Se mere om hypnose, hypnoterapi og gode råd til øget livsglæde.

5/10 2023 – Hypnose lydfil mod eksamensangst

Nyt! Hypnose lydfil mod eksamensangst:

Nu har jeg lavet endnu en ny hypnose lydfil, denne gang mod eksamensangst. Den er til dig der lider af eksamensangst og er bange for at den sorte klap skal gå ned, eller at du bliver alt for nervøs.

Få mere ro og overskud med denne lydfil. Få hjælp til at reducere eksamensangst, og skabe en mere afslappet og positiv tilstand.

Hypnose lydfil mod eksamensangst

Hypnose lydfil mod eksamensangst

Du kan købe den her for kun 150 kr.

Jeg har flere hypnose lydfiler, til forskellige problematikker. De virker afstressende og hjælper dig ned i en behagelig og positiv sindstilsand, der giver dig ro og balance. Flere af disse hypnose lydfiler findes gratis på min YouTube kanal, men du kan også købe dem, så du kan lytte til dem helt uden reklamer og afbrydelser.

Der kommer løbende flere videoer med gode råd til at få mere livsglæde, mindre stress og angst, samt guidede hypnoser mod tankemylder, stress, angst, hjælp til rygestop søvnproblemer mm.

21/7 2023 – Jeg har fået nyhedsbrev 📧 🔆 📬

GRATIS lydfil til positiv forandring!

Hypnose lydfil

Få adgang til denne skønne hypnose lydfil. Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev. Med løbende gode råd til mere livsglæde, mindre stress og angst + hypnose lydfiler mod tankemylder, stress, angst, rygestop m.m. 

Tilmeld dig her!

(du kan altid nemt afmelde dig igen)

1/7 2023 – Hypnose lydfil mod sukkertrang

Så har jeg lavet en ny hypnose lydfil mod sukkertrang. Den er til dig der har taget beslutningen om at du vil være fri for sukkerafhængighed og ikke længere vil lade den søde tand styre dit liv.

Sørg for at der er ro omkring dig, så du kan være helt uforstyrret, og få mest muligt ud af hypnosen. Lyt til den dagligt i den første tid. Brug den derudover også hvis du mærker at trangen kommer snigende eller tager til. Fortsæt indtil du har godt styr på sukkertrangen.

Hypnose mod sukkertrang
Selvhypnose lydfil mod sukkertrang

Jeg har flere hypnose lydfiler, til forskellige problematikker. De virker afstressende og hjælper dig ned i en behagelig og positiv sindstilsand, der giver dig ro og balance. Flere af disse hypnose lydfiler findes gratis på min YouTube kanal, men du kan også købe dem, så du kan lytte til dem helt uden reklamer og afbrydelser.

Der kommer løbende flere videoer med gode råd til at få mere livsglæde, mindre stress og angst, samt guidede hypnoser mod tankemylder, stress, angst, hjælp til rygestop søvnproblemer mm.

7/5 2023 – Reducer stress, angst og søvnproblemer

4-7-8 vejrtrækningsøvelsen

Reducer stress, angst og søvnproblemer med 4-7-8 vejrtrækningsøvelsen. Ved at trække vejret dybt og kontrolleret kan du stimulere det parasympatiske nervesystem, som reducerer stresshormoner i kroppen og sænke dit blodtryk.

Desuden kan øvelsen hjælpe med at øge dit fokus og opmærksomhed, og forbedre din søvnkvalitet. Din vejrtrækning kan have stor indflydelse på din mentale og fysiske sundhed.

Vejrtrækningsøvelse 4-7-8
Lydfil med guide til vejrtrækningsøvelsen

Følg linket og se videoen hvor jeg guider dig til en simpel, men effektiv vejrtrækningsøvelse, som kan hjælpe dig med at reducere stress, angst og søvnproblemer. 4-7-8 vejrtrækningsøvelsen er en teknik, der kan udføres på få minutter og med det samme give dig mere ro og afslapning.

Sådan laver du øvelsen

Start med at ånde ind i 4 sek. hold vejret i 7, og pust langsomt ud på 8 sek. Udåndingen laves med fordel med tilspidsede læber ligesom om du havde et sugerør i munden. Det giver mere modstand og gør det nemmere at ånde langsomt og korrekt ud. De 7 sekunder, hvor du holder vejret tillader du dine lunger at fyldes med ilt som spredes ud til resten af kroppen. Dette medfører en øget følelse af ro og afslapning.

Gentag øvelsen dagligt

Ved at gentage øvelsen dagligt træner du stille og roligt dig selv til falde til ro, og bliver bedre og bedre til det. Hvis du har søvnproblemer kan du lave den hver aften og vænne kroppen til at komme ned i gear og fokusere på vejrtrækningen. Så slipper du tankemylder og bekymringer. Så øv dig i at falde i søvn med dette smarte trick. En god nats søvn er vigtig for din sundhed, og giver dig energi og overskud.

6/5 2023 – YouTube

Følg mig på YouTube

Jeg ønsker at sprede viden omkring hypnose, hypnoterapi og NLP teknikker. Alt sammen fantastiske værktøjer til at skabe positiv forandring i dit liv. Derfor har jeg fornyligt oprettet en YouTube kanal.

YouTube kanal om hypnose, hypnoterapi og NLP teknikker

Der kommer løbende flere videoer med gode råd til at få mere livsglæde og mindre stress og angst. Der vil være guidede hypnoser mod tankemylder, stress, angst, hjælp til rygestop, sukkertrang mm.

Så tag endelig et kig på min kanal. Tryk på abonner knappen for at følge mig fremover, så du kan se når der kommer nye videoer.

19/4 2023 – Livsglæde

Tænk på hvad der gør dig glad og gør lidt mere af det. Altså sådan RIGTIG glad. Hvis du allerede er et godt sted så giver det dig endnu mere livsglæde. Hvis du er et sted hvor du har mange bekymringer, så giver det dig mere overskud, glæde og styrke til at klare hverdagens udfordringer. Jeg holder meget af at være i naturen og at motionere. Så i dag hoppede jeg på cyklen ned til skoven og gik en lille tur. Jeg kan mærke at det bobler inden i af glæde og ro. Utroligt hvad lidt vand, nogle træer, en svane og fuglefløjt kan gøre ved humøret. 😄🌞 Hvad gør dig glad?

Må i alle have en fantastiks dag.😀☀️🌱

livsglæde
Sådan får du mere livsglæde

15/3 2023 – Skøn og spændende marts måned

markblomster

Det har været en SKØN og SPÆNDENDE marts måned her på klinikken. Jeg har hjulpet klienter til en positiv forandring med følgende udfordringer:

☘️ Sukkertrang
☘️ Vægttab
☘️ Socialt angst
☘️ Lavt selvværd
☘️ Stress
☘️ Vrede/irritation

Har du også brug for en POSITIV FORANDRING i dit liv, eller er du nysgerrig på hypnose og hypnoterapi og hvad det kan gøre for dig. Så kontakt mig for at høre mere.

Rul til toppen