tandlægestol

5 gode råd mod tandlægeskræk…

Herunder er nogle gode råd til dig der har tandlægeskræk, og ønsker at dæmpe den.

Gode råd til selv at håndtere tandlægeskræk

  1. Beroligende vejrtrækning lær 4-7-8 øvelsen Ved at trække vejret dybt og kontrolleret kan du stimulere det parasympatiske nervesystem, som reducerer stresshormoner i kroppen og sænker dit blodtryk. Din vejrtrækning kan have stor indflydelse på din mentale ro og afslappethed.
  2. Selvhypnose, mindfulness og afslapning : Lyt til hypnose lydfiler og skab ro og balance i din krop. Hypnose lydfil mod tandlægeskræk
  3. Selvkontrol : Prøv at identificere dine negative tanker om dit tandlægebesøg og udfordre dem. Forestil dig f.eks. i stedet noget musik du rigtig godt kan li, allerede når du er på vej til tandlægen, og at du indvendig nynner med imens du ligger der i tandlægestolen. Eller forestil dig at du får en gave du virkelig bliver glad for, eller at du vinder i lotto. Tænk på noget positiv og læg fokus der, det skaber mere ro og balance i dig, og ændrer dit fokus væk fra din angst.
  4. Tag en ledsager med : Bed en ven, familiemedlem eller partner om at ledsage dig til tandlægebesøget. Det er vigtigt at det er en du er tryg ved. En støttende person kan hjælpe med at berolige dine nerver og give dig tryghed.
  5. Tag kontrol over situationen : Gør opmærksom på dine bekymringer og angst til tandlægen på forhånd. Lav en plan sammen for at signalere, hvis du har brug for en pause eller har behov for mere information om den igangværende behandling. At føle, at du har kontrol, kan reducere angstniveauet.

Hjælp til tandlægeskræk

Har du brug for ekstra hjælp, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Jeg kan hjælpe dig med at dæmpe angsten, så du kan være langt mere rolig og tryg ved dit tandlægebesøg. Hvis du lider af tandlægeskræk, kan professionel hjælp være afgørende for at håndtere denne udfordring. Jeg kan som uddannet hypnoterapeut hjælpe dig og tilpasse hypnosesessionerne til dine individuelle behov og udfordringer. Gennem hypnoseterapi kan du lære at tackle og dæmpe angsten, der opstår i forbindelse med dit tandlægebesøg, så du kan opnå en mere ro og kontrol. Det gør en stor forskel for dig når du slapper mere af og dæmper dit alarmberedskab.

Du kan også lytte til en hypnose lydfil mod tandlægeskræk, eller flere andre lydfiler. Find dem her.

Hypnose lydfil mod tandlægeskræk. Pris kun 150 kr.

Hypnose lydfil mod tandlægeskræk

Hypnose lydfil mod tandlægeskræk

Er det rigtig ubehageligt hver gang du skal til tandlægen, fordi angsten fylder uhensigtsmæssigt for dig? Denne lydfil kan dæmpe angsten og ubehaget i forbindelse med dit tandlægebesøg. Så det bliver en langt bedre oplevelse for dig.

Rul til toppen