Om mig

Jeg er uddannet Certificeret Master Hypnotisør og Hypnoterapeut ved Hypnosehuset Danmark, desuden er jeg NLP Practitioner. Jeg hedder Heidi, er født i 1976 og har klinik i Egebjerg ved Horsens.

Mine specialer:

Stress, angst og fobier

om mig

Tillid

Som person er jeg meget rummelig, og god til at lytte og være åben over for alle slags mennesker. Jeg er god til at håndtere de svære følelser, der kommer frem i lyset, når der arbejdes med mennesker. Jeg møder dig med empati og nysgerrighed. Det er vigtigt for mig, så du kan føle dig tryg og har tillid til mig.

Her en link til en lille video af mig fra Hypnosehuset fra 2022, som er lavet i forbindelse min uddannelse som Hypnoterapeut.

Video af mig fra Hypnosehuset Danmark

Jeg er så glad for at jeg tog denne uddannelse. Den har lært mig rigtig meget og givet mig mod og lyst til at lære endnu mere. Mit mål er fortsat at udvikle mig, så jeg kan blive endnu bedre til at hjælpe mennesker med deres udfordringer. Jeg har derfor efterfølgende taget den populære NLP Practitioner uddannelse, og i starten af april 2024 et kursus i tankefeltterapi, også kaldet TFT/EFT. Det er en terapimetode, der består af blid tapping eller tryk på bestemte punkter på kroppen for at lindre psykisk og fysisk ubehag.

Konkrete værktøjer

Jeg har stort fokus på at du under hypnoseterapien får kontrol over de følelser der fylder uhensigtsmæssigt for dig. Jeg vil give dig konkrete værktøjer og indsigter, så du kan håndtere livets udfordringer anderledes. For det er nemlig her der kan opnås en kæmpe forskel, og nye succesoplevelser kan sprede glæde i din hverdag.

Jeg går i dybden med fokus på årsagsbehandling, ikke kun symptombehandling. Så du opnår en blivende og holdbar forandring.

Jeg er intuitiv og bruger mig selv meget i mit arbejde, og mærker efter og reflekterer over hvad der sker i dig. Derved kan jeg hjælpe dig til den bedst mulige forandring. Jeg har hjertet med i alt hvad jeg laver.

Hypnose Horsens

Hypnose Horsens

Erfaring

Jeg har arbejdet med mennesker indenfor sygehusvæsnet i over 10 år som audiologiassistent og gør det stadig, bare på deltid. Så jeg også kan arbejde som hypnoterapeut.

Jeg har derfor mange års erfaring i at tale med mennesker i sårbare situationer. Både børn og voksne der skal eller har været i behandling for kræft, og i den forbindelse skal have tjekket hørelsen. Patienter der har mistet hørelsen pludseligt, oplever svimmelhed eller har voldsomt generende tinnitus. Desuden behandler jeg dem der skal have høreapparater pga. almindelige høretab. Denne erfaring tager med med mig som hypnoterapeut, hvor det er vigtigt at møde mennesker der hvor de er. Om det er vrede, ked-af-det-hed eller frygt der fylder for dem, så er jeg vant til at håndtere det.

Uddannelse

Skab frihed i dit liv

Jeg er Certificeret Master Hypnotisør og Hypnoterapeut ved Hypnosehuset Danmark. Jeg søger fortsat at dygtiggøre mig, og øge mine terapeutiske og menneskelige kompetencer, så jeg kan blive endnu bedre til at hjælpe mine klienter og udvide min værktøjskasse. Jeg har desuden taget den populære 1. årige NLP Practitioner uddannelse ved Dansk NLP institut i Århus. Jeg har planer om at fortsætte med at videreuddanne mig, for at styrke og udvide min terapeutiske værktøjskasse. Jeg har for nyligt taget grundkurset i Tankefeltterapi hos Lars Mygind. og næste skridt er en NLP Master Coach uddannelse og en workshop om chok- og traumeforløsning i august 2024.

Grunden til at jeg blev uddannet hypnoterapeut

Grunden til at jeg blev hypnoterapeut er at jeg har mærket på min egen krop hvor stor en forandring man kan skabe for sig selv, ved at arbejde med sindet. Jeg gennemgik tidligere en svær periode i mit liv, præget af ked-af-det-hed, tårer, og bekymring. Derfor begyndte jeg at arbejde med mit mindset dagligt, og ændrede mit fokus fra de negative tanker, til følelser af glæde og taknemmelighed. Det gjorde en kæmpe forandring i mit liv og løftede mig fra krisen. Efterfølgende kom jeg ud på den anden side med mere overskud, styrke og glæde end jeg havde følt længe. Det har gjort mig stærkere og langt klogere på mig selv, så jeg undgår at falde tilbage til gamle mønstre og traumereaktioner.

Taknemmelighed

Jeg er taknemmelig for den periode, der gav mig lysten til at træde ud i vækst og gøre en forskel for andre mennesker. Sindet er fantastisk og powerfuldt, og det vil jeg gerne give videre.

skab overskud og glæde i livet

Min vision

Min vision er at hjælpe mennesker med at få mere overskud og glæde i livet og overkomme deres udfordringer. Jeg glæder mig meget til at hjælpe mennesker og gøre en forskel for dem.

Hypnoterapeut – Heidi Henriksen

NGH Danmark
FHHD medlem

Jeg er medlem af FHHD

Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.

Jeg støtter disse initiativer:

co2-neutral.dk undgå-madspild.dk vilde-blomster.dk klimaforandringer-i-danmark.dk vandstand.dk bæredygtig-virksomhed.dk
Rul til toppen