Hypnose vægttab

Hypnose vægttab

Kæmper du med vægten? Med hypnoseterapi skaber du styrke og overskud til vægttab, og kan opnå nye og sundere vaner.

Hypnose mod overspisning

Har du udfordringer med at du tit spiser for meget og mere end du har brug for. Du har måske været på slankekur flere gange og ved at det er svært at holde den. Det er fordi, at en slankekur kræver at du konstant bruger din viljestyrke, og det er de færreste der kan klare det i længere tid. Det er rigtig svært at ændre en gammel vane, så efter en periode falder de fleste tilbage til de gamle mønstre og vaner. Resultatet er at du så tager på igen, måske endda endnu mere end da du startede.

Med hypnoseterapi finder vi frem til de dybereliggende årsager til, at du spiser uhensigtsmæssigt. Det giver dig styrke og overskud til at opnå nye og sundere vaner.

Hvorfor er hypnose er så effektivt mod vægttab?

Hypnose er en helt naturlig tilstand som vi mennesker går ind og ud af flere gange dagligt. En tilstand hvor vi er særligt koncentreret eller fokuseret på noget. I denne tilstand er vi meget modtagelige for indlæring og aflæring, og kan ændre gamle vaner og overbevisninger. Derfor er det, i hypnosetilstanden, lettere at skabe din ønskede forandring.

Spiser på en følelse

vægttab

Overspisning og andre dårlige vaner skyldes ofte aflederadfærd, da mange oplever de spiser på en følelse. F.eks. kedsomhed, rastløshed, ensomhed eller for at hygge/ha det godt. Altså en slags trøst, og et forsøg på at dæmpe ubehagelige følelser. Det skyldes at du går med nogle negative og ubehagelige følelser inden i, som du forsøger at dæmpe med mad. Måske er du ikke engang bevidst om at det er det der sker, for det er blevet en vane for dig.

Det kan være uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger der er dannet grundlag for helt tilbage fra barndommen, og giver et livslangt mønster skabt på fejlagtige overbevisninger. En fejlagtig overbevisning de fleste nok kender, er følelsen af ikke at være god nok, eller at man ikke er værd at elske.

Overbevisninger som disse ligger i din underbevidsthed og præger dine tanker, følelser og handlinger.

Det giver ubalance i sindet og negative følelser. Du forsøger måske at dæmpe dem og aflede med f.eks. overspisning, der kortvarigt giver en god følelse.

Om det skyldes stress, lavt selvværd, skam eller andet, så er det nødvendigt at gå ind arbejde på at skabe balance i dit sind. Så du får ro og overskud.

vægttab med hypnose

Få hjælp til vægttab med hypnose

Derfor er det netop disse overbevisninger og negative følelser vi i hypnosen skal ind og arbejde med, så der i stedet skabes nye hensigtsmæssige overbevisninger om at du er god nok og værd at elske. Så er der ikke længere behov for at overspise eller trøstespise.

Hypnoterapi kan hjælpe med at kortlægge de følelser, der ligger til grund for overspisningen. Vi går vi ind og arbejder med ubalancen i dine følelser. I stedet for kun at årsagsbehandle, rettes der op på ubalancen, så du slet ikke har behov for at trøstespise mere. Få hjælp med hypnose mod overspisning og opnå vægttab. Få nye sundere vaner, og blive en slankere og sundere version af dig selv.

Det tager typisk 1-4 sessioner at få kontrol over overspisningen, alt efter om det bare er en dårlig vane, eller du spiser på en følelse.

Rul til toppen