Hypnose mod stress

Kæmper du med at få hverdagen til at hænge sammen? Er du bange for at gå ned med stress, eller måske er du allerede sygemeldt. Jeg kan hjælpe dig med hypnoseterapi, så du kan få nye ressourcer, overskud og livsglæde.

hypnose mod stress

Stress

Stress opstår som en naturlig reaktion i kroppen, der aktiveres som svar på en udfordrende situation. Det er en del af vores overlevelsesmekanisme, der hjælper os med at reagere på farer og pres. Imidlertid kan langvarig eller kronisk stress have alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed. Læs herunder omkring stress og hvordan det behandles.

Hvad er stress?

Stress er kroppens reaktion på en trussel eller en udfordrende situation. Når vi står over for noget, der opfattes som en trussel, sender hjernen et signal til binyrerne om at frigive stresshormoner som adrenalin og kortisol. Disse hormoner forbereder kroppen til en “kamp eller flugt” reaktion ved at øge hjertefrekvensen, hæve blodtrykket og øge energien.

Kortvarig stress, også kendt som akut stress, kan være gavnlig, da det kan hjælpe os med at være mere fokuseret og reagere hurtigere i presserende situationer. Imidlertid kan langvarig eller kronisk stress, der vedvarer over en længere periode, have negative konsekvenser for vores sundhed og velvære.

Stress behandling

Hvis stressen har fået overtaget over dig, kan din situation virke uoverskuelig. Du kan føle at du mistet kontrollen over de negative følelser. Hypnose mod stress kan kan give dig fornyet energi og livsglæden tilbage. Stress behandling med hypnoseterapi kan være løsningen for dig. Allerede ved 1. session får du konkrete værktøjer med hjem, så du selv kan tage aktiv del i at skabe din forandring. Det kan gøre en kæmpe forskel, og øger effekten af hypnoterapien.

sommerfugl i hånd

Jeg har rigtig gode erfaringer med at hjælpe klienter der har haft stress tæt inde på livet, og har fået det markant bedre efter et forløb med hypnoterapi. Min største glæde er at se den forvandling der sker, når de stille og roligt og blomstrer op. Får mere overskud og øget tro på dem selv igen.

Få hjælp med hypnoterapi mod stress, dæmp dine stress symptomer, og skab en varig ændring, og undgå derved tilbagefald.

Det typiske antal behandlinger for stress er ca. 4 -5 sessioner, men det aftales individuelt.

Invester i dig selv og din livsglæde!

Årsager til stress

Der kan være forskelige årsager til stress. Stort arbejdspres, bekymringer omkring helbred eller økonomi, undertrykte følelser eller store omvæltninger i livet som f.eks. dødsfald eller skilsmisse. Hypnose mod stress kan hjælpe dig til at dæmpe stressniveauet, og skabe den indre ro du har brug for. Under hypnose har du mulighed for at bearbejde årsagen til stresstilstanden.

Stress symptomer

Stress kan blandt andet resultere i manglende koncentration, kort lunte, træthed og søvnbesvær. Du kan få lettere til tårer, og blive mere aggressiv i din adfærd. Mere indadvendt og mindre social. Fysisk symptomer på stress kan være f.eks. uro i kroppen, rysten på hænderne, hjertebanken og hovedpine.

Stress er kroppens signal om, at presset er for stort. Har du været nede med stress, vil du typisk opleve, at kroppen bliver mere sensitiv, også efter at belastningerne er fjernet. Kroppen kan derefter reagere ved de mindste belastninger, og det kan være svært at komme i gang med at levet livet igen.

Læs mere om stress på psykiatrifonden

smuk vandfald i naturen

Virker hypnose på alle?

Langt de fleste kan hypnotiseres i den dybde der er behov for under hypnoterapi. Nogle mennesker er mere modtagelige for hypnose end andre. Ca. 10 % er meget hypnotiserbare, det er dem man ser på scenen til hypnoseshow. 10 % har svært ved at blive hypnotiseret. Personer, der er åbne for forslag og har tillid til terapeuten, har tendens til at have bedre resultater med hypnose.

Virker hypnose hvis man falder i søvn?

Hvis du falder i søvn under hypnosen får du ikke mine guidede forslag med. Så du skal ikke sove under hypnosen. Jeg holder øje med dine kropslige tegn på, om du er ved at falde i søvn, og så bliver du blidt bragt tilbage så vi kan fortsætte. Du bliver “talt op” igen og ind de hjernebølger, du skal være i, for at hypnosen virker, og for, at du kan huske alt, hvad du har hørt under hypnosen bagefter.

Læs mere om hjernebølger her

Få en lydfil der hjælper dig mod stress – her og nu

Har du brug for at få dæmpet alarmberedskabet her og nu, så hent min lydfil mod angst og stress herunder.

Rul til toppen