Priser

Hypnoseterapi 1. session 1500 kr.

Efterfølgende 1000 kr./session

* Klippekort 5 sessioner: 5000 kr. (spar 500 kr.)

* Klippekortet betales i forbindelse med 1. session. Du sparer 500 kr. og så slipper du for at betale hver gang, du er her. Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Gælder 1 år fra købsdatoen. Overskydende klip refunderes ikke, men kan evt. forlænges efter aftale.

Hypnose lydfil: 150 kr./stk. læs mere

Stress/angst pakke: 400 kr. læs mere

Online kurser fra 400 kr. læs mere

Hvad koster det at få hypnose? Priser hypnoterapi og lydfiler

I forbindelse med booking af en session, modtager du en bekræftelse på mail, samt en sms påmindelse et par dage før den aftalte tid.

Betalingsmuligheder:

Afbudsbetingelser

Ved udeblivelse eller afbud under 24 timer inden den aftalte tid, vil du stadig skulle betale fuld pris, da jeg ikke kan nå at booke en anden. Det gælder også ved sygdom. Ved afbud mindre end 48 timer før sessionens start, faktureres 50 % af prisen.

Hypnose lydfiler

Jeg har lavet forskellige hypnose lydfiler. De virker afstressende og hjælper dig ned i en behagelig og positiv sindstilsand, der giver dig ro og balance. Du kan også få hjælp til forskellige problematikker. Flere af disse hypnose lydfiler findes på min YouTube kanal, men her kan du købe dem, så du kan lytte til dem helt uden reklamer og afbrydelser.

Du kan lytte til guidede hypnoser mod tankemylder, stress, angst, hjælp til rygestop, søvnproblemer, sukkertrang mm.

Hypnose lydfil: 150 kr./stk.

Stress/angst pakke 400 kr.

Hypnose lydfil mod angst og stress

Hypnose lydfil mod angst og stress

Er du træt af at leve med stress, angst og bekymringer? Vil du gerne opnå større ro og balance i dit liv? Så er denne selvhypnose lydfil lige noget for dig. Den hjælper med at reducere stress og angst, og skabe en mere afslappet og positiv tilstand.

se mere på YT

Hypnose lydfil mod tankemylder

Hypnose lydfil mod tankemylder

Er du træt af tankemylder, som gør det svært for dig at slappe af og fokusere? Ønsker du at finde en let og effektiv måde at slippe af med negative tankemønstre? Så kan denne hypnose lydfil være lige det, du har brug for.

se mere på YT

Hypnose lydfil til positiv forandring

Hypnose til positiv forandring

Denne lydfil hjælper dig til at skabe positiv forandring og opnå dit ønskede mål igennem visualiseringens powerfulde kræfter. Inden selvhypnosen er der lidt forberedelser. Du skal lave en sætning med dit ønskede mål.

se mere på YT

Hypnose lydfil mod sukkertrang

Hypnose lydfil mod sukkertrang

Er du sukkerafhængig? Har du prøvet at få kontrol over sukkerafhængigheden flere gange, men kæmper stadig med at få styr på sukkertrangen? Ønsker du at få kontrollen tilbage så lyt til denne hypnose lydfil.

se mere på YT

Hypnose lydfil mod rygestop

Hypnose lydfil rygestop

Har du prøvet at stoppe med at ryge før, men kæmper stadig med din rygetrang, og ønsker at blive røgfri? Denne hypnose lydfil er til dig der har taget beslutningen om at du vil være røgfri og ikke længere vil lade cigaretterne styre dit liv.

se mere på YT

Hypnose lydfil mod tandlægeskræk

Hypnose lydfil mod tandlægeskræk

Er det rigtig ubehageligt hver gang du skal til tandlægen, fordi angsten fylder uhensigtsmæssigt for dig? Denne lydfil kan dæmpe angsten og ubehaget i forbindelse med dit tandlægebesøg. Så det bliver en langt bedre oplevelse for dig.

se mere på YT

hypnose lydfil til bedre søvn

Hypnose lydfil til bedre søvn

Oplever du gentagne gange søvnløse nætter, hvor tankerne bare kører rundt? Eller måske har du svært ved at falde i søvn og sove dybt hele natten? Denne hypnose lydfil er til dig, der ønsker at forbedre din søvnkvalitet.

se mere på YT

Hypnose mod irritabel tyktarm

Hypnose mod irritabel tyktarm

Hypnose mod irritabel tyktarm. Hypnose kan hjælpe dig med at reducere irritabel tyktarm og mavesmerter samt forbedre tarmens funktion ved at reducere stress og ændre underbevidste mønstre. Køb den her.

se mere på YT

Hypnose lydfil mod tinnitus

Lyt til denne hypnose lydfil hvis du døjer med generende tinnitus. Hypnose kan være et effektivt værktøj til at lindre tinnitus symptomer ved at reducere stress og angst samt ændre den måde, hjernen reagerer på tinnitus.

se mere på YT

Hypnose til vægttab

Hypnose lydfiler til vægttab

Hypnose lydfil mod eksamensangst

Hypnose lydfil mod eksamensangst

Lider du af eksamensangst og er bange for at den sorte klap skal gå ned, eller at du bliver alt for nervøs. Få mere ro og overskud med denne lydfil. Få hjælp til at reducere eksamensangst, og skabe en mere afslappet og positiv tilstand.

Hypnose mod angst

Hypnose lydfil mod angst

Slip angst med denne hypnose lydfil mod angst. Få kontrollen tilbage og oplev større frihed og mere livsglæde. Den hjælper dig med teknikker til at slippe angst. Er du træt af at leve med angst – Så er denne lydfil lige noget for dig.

se mere på YT

Rul til toppen