Hypnose mod allergi

Er det ubehageligt at gå udenfor en dør når der er pollen i luften, eller kan du ikke være i nærheden af katte eller hunde, trods det at du gerne vil? Det kan afhjælpes med hypnose mod allergi.

Hypnose mod allergi, kan man det?

Hypnose mod allergi

Allergier kan opstå, fordi immunsystemet på et tidspunkt laver en fejlfortolkning. Immunforsvaret har til opgave at beskytte os mod fremmede, skadelige partikler, der kommer ind i kroppen. Det kunne for eksempel være bakterier eller virus, hvor immunsystemet er indrettet til at producere antistoffer. Allergi er en overreaktion af kroppens immunforsvar over for helt almindelige stoffer (allergener) i miljøet, som pollen, dyrehår og fødevarer. De er harmløse og vil normalt ikke vil give problemer. da de egentligt er ufarlige for kroppen, og derfor burde kunne tåles. Det kan give kløe, snue, hovedpine, løbende øjne, hævelse, åndedrætsbesvær m.m.

Allergi

Der ligger som regel en følelsesmæssigt belastende situation til grund for, at allergien i sin tid opstod. Enten et pludseligt chok eller traume, eller også en længerevarende følelsesmæssigt belastende periode. Det kan der arbejdes med vha. hypnoterapi.

Omprogrammere immunsystemet

hypnoterapi mod allergi

Er du godt og grundigt træt af din allergi? Det tager typisk 2-4 sessioner, alt efter hvor dybt vi skal ind og arbejde med de følelser og situationer, der kan have ligget til grund for overreaktionen. Det vi gør er, at vi går ind og omprogrammerer immunsystemet. Så det ikke fremover vil have denne overreaktion på allergenet. Så det i stedet for reagerer på det, som et hvert andet ufarligt stof, der kommer ind i kroppen. Herved kan allergien dæmpes kraftigt og i nogle tilfælde fjernes helt.

Rul til toppen