Hypnose mod vrede og irritation

Hypnose mod vrede og irritation

Oplever du at din lunte er kort, at du hurtigt bliver irriteret og at du derfor kommer til at gøre dem du holder af kede af det. Ønsker du at få kontrol over din vrede, så er hypnoseterapi meget effektivt.

Har du svært ved at styre din vrede

Har du svært ved at styre din vrede skyldes det ofte ubalance i dine følelser. Det kan være flere forskellige årsager. F.eks. ked-af-det-hed, frygt, skyld og skam eller at du er stresset og prøver at leve op til dine egne eller andres forventninger. Du forsøger måske ubevidst at lukke af for de ubehagelige følelser. Det kan være fordi du forsøger at passe på dig selv ved at lukke ned for din sårbarhed og forsøger at virke stærk. Det giver ubalance og så kommer det uhensigtsmæssigt ud som vrede, irritation eller frustration i stedet. Hypnose mod vrede og irritation kan hjælpe dig.

Hypnose mod vrede

Det kan stamme helt tilbage fra din barndom, eller svigt på et tidspunkt i dit liv. Det kan vi gå ind og arbejde med via hypnoseterapi.

Jeg går ikke blot ind og symptom behandler, men arbejder igennem et forløb hvor vi fokuserer på de følelser der kan være ubalance i. Vi finder frem til årsagen til ubalancen, så den kan blive bearbejdet.

Du kan også kontakte mig på mail eller sms, så vender jeg tilbage snarest muligt. 

vrede

Slip af med din irritation eller vrede

Bliver du nemt irriteret eller vred i hverdagen, og går det ud over dine kære? Få nogle gode råd til hvordan du bliver mere rolig og …
| | vrede

Rul til toppen